728x90 MM

Partners

Gonzo (circus) wordt gemaakt door Gonzo Circus vzw i.s.m. uitgever Virtùmedia B.V.

We genieten ondersteuning van de Vlaamse overheid binnen het Kunstendecreet.

Gonzo (circus) is lid van

  • Folio, de koepel voor kunst- en cultuurtijdschriften
  • oKo, de koepel voor Vlaamse kunstenorganisaties
  • WE MEDIA, belangenbehartiger van de Belgische uitgevers van magazines, gratis pers en kranten
 
We zijn erg erkentelijk voor onze langdurige partnerschappen met o.a. De Concertzender (Utrecht), Le Guess Who? (Utrecht), Muziekgebouw aan ’t Ij (Amsterdam), Musica Impulscentrum (Neerpelt), Rewire Festival (Den Haag), Sonic Acts Festival (Amsterdam), STUK – Huis voor Dans, Beeld en Geluid (Leuven), Gogbot / Planet Art (Enschede) en Domein voor de Kunstkritiek (Utrecht).

Voor artiesten

Wil je graag materiaal aanleveren ter bespreking? Dat kan, maar lees even de volgende informatie door. Incorrecte of onvolledig aangeleverde informatie kunnen we niet behandelen.

We geven geen statusupdates. Wij ontvangen dagelijks zeer veel mail en materiaal per post. Wij lezen alle mails en beluisteren cd’s zorgvuldig. Indien we interesse hebben, nemen we contact met je op.

We gaan niet in discussie over redactionele keuzes. We bespreken zoveel mogelijk materiaal, maar wij beschikken niet over tijd en middelen om alles te bespreken.

Kijk even naar het soort muziek en kunst dat Gonzo (circus) bespreekt. Ben je er zeker van dat jouw plaat of project bij ons tijdschrift past?

Wil je nog steeds materiaal of een persbericht opsturen? Mail ons via het contactformulier en gebruik het onderwerp dat van toepassing is. Je ontvangt van ons dan alle praktische informatie.

 

Voor adverteerders

Gonzo (circus) is de perfecte plek om al je aanstaande evenementen en releases cross-platform (print, mail, direct marketing) bekend te maken en zichtbaarheid bij onze specifieke doelgroep te creëren.

Download hier onze mediakaart.

Wil je meteen reserveren of heb je advies nodig over de ideale mediamix en pakketten? Bel Mariska Jankovits op +31 (0) 306931177 (direct/tijdens kantooruren) of neem contact met haar op via ons contactformulier.

Voor evenementen

Met Gonzo (circus) richten wij ons op kennisdeling, talentontwikkeling, co-creatie, coproductie en duurzame partnerschappen vertrekkend vanuit gedeelde waarden en content.

Gonzo (circus) is een netwerk van professionals in de muziek- en cultuursector. Onze artistieke medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van het veld en een wereldwijd netwerk. Stuk voor stuk zijn het uitstekende auteurs en opiniemakers die met hun gigantische platenkasten ook verrassende dj’s zijn. Daarnaast treden wij als team en individueel geregeld op als curator of moderator van events. Huur gerust een van onze medewerkers in als spreker op je event: van een uiteenzetting over de invloed van The Velvet Underground tot talks over muziek & gender en Alt-Right in de muziekscene.

Langdurige mediapartnerschappen verwelkomen we graag. Maar om onze partnerschappen duurzaam te ontwikkelen beperken we onze engagementen. Wil je ons benaderen voor zo’n langdurige samenwerking? We raden je aan om eerst op een rijtje te zetten wat de meerwaarde van het partnerschap voor beide partijen zou kunnen zijn, wat je van ons verlangt en wat je ons te bieden hebt.

Heb je interesse in een bijdrage van Gonzo (circus) aan jouw evenement? Stel je vraag via ons contactormulier aan onze zakelijk leider.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!