728x90 MM

The Rest Is Noise: Robert Henke, Lakker, Peter Kirn, Von Nohrfeldt Ensemble

Lumière is het nieuwe geesteskind van de Berlijnse elektronicaproducer en uitvinder Robert Henke. Met zes krachtige lasers tekent hij snel opeenvolgende vormen, schijnbaar zwevend in de ruimte die hij met zelfontwikkelde software live transformeert tot muziek. Lumière is een unieke performance van een van de meest invloedrijke vernieuwers in de elektronische muziek. Als deel van het minimal/technoproject Monolake vestigde Henke in de jaren 90 zijn naam met baanbrekende muziek op de grens van techno en experimentele elektronica. Randprogramma: Lakker, Von Nohrfeld, Peter Kirn en Gonzo (circus) dj's.

Lumière is het nieuwe geesteskind van de Berlijnse elektronicaproducer en uitvinder Robert Henke. Met zes krachtige lasers tekent hij snel opeenvolgende vormen, schijnbaar zwevend in de ruimte die hij met zelfontwikkelde software live transformeert tot muziek. Lumière is een unieke performance van een van de meest invloedrijke vernieuwers in de elektronische muziek.

Als deel van het minimal/technoproject Monolake vestigde Henke in de jaren 90 zijn naam met baanbrekende muziek op de grens van techno en experimentele elektronica.

Randprogramma: Lakker, Von Nohrfeld, Peter Kirn en Gonzo (circus) dj’s.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!