728x90 MM

The Rest is Noise: Robert Henke

Lumière is het nieuwe geesteskind van de Berlijnse elektronicaproducer en uitvinder Robert Henke. Met zes krachtige lasers tekent hij snel opeenvolgende vormen, schijnbaar zwevend in de ruimte die hij met zelfontwikkelde software live transformeert tot muziek. Lumière is een unieke performance van een van de meest invloedrijke vernieuwers in de elektronische muziek. Support-act: Von Nohrfeldt Verder: Peter Kirn : [buffer] solution Lakker (live) DJ's Maarten / Oscar (Gonzo(circus)) In de kleine zaal staat na het concert van Robert Henke een aanvullend programma. Peter Kirn en Lakker treden op en de DJ-residents van Gonzo(circus) Maarten en Oscar draaien tot 01:00.

Lumière is het nieuwe geesteskind van de Berlijnse elektronicaproducer en uitvinder Robert Henke. Met zes krachtige lasers tekent hij snel opeenvolgende vormen, schijnbaar zwevend in de ruimte die hij met zelfontwikkelde software live transformeert tot muziek. Lumière is een unieke performance van een van de meest invloedrijke vernieuwers in de elektronische muziek.

Support-act:
Von Nohrfeldt

Verder:
Peter Kirn : [buffer] solution
Lakker (live)
DJ’s Maarten / Oscar (Gonzo(circus))

In de kleine zaal staat na het concert van Robert Henke een aanvullend programma. Peter Kirn en Lakker treden op en de DJ-residents van Gonzo(circus) Maarten en Oscar draaien tot 01:00.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!