728x90 MM

There Must Be A GNOD

Op 7 september 2012 kon je onder de noemer 'Gonzo (circus)' presenteert in de Brusselse Les Ateliers Claus naar 'There Must Be A GNOD' met naast GNOD zelf ook Dead Neanderthals.

Een avond vol bezwerende noise, een orkaan van bas, en een stevig dansfeest als kers op de taart! Het pottenbrekende dronecollectief GNOD  was dit jaar dé relevatie op Roadburn, en dus stelt Gonzo (Circus) ze graag aan u voor. Na het optreden op 7 september in Les Ateliers Claus kruipen ze zelf achter de draaitafels, samen met enkele Gonzo-deejays.

GNOD affiche
Gonzo (circus) presenteert: There Must Be A Gnod

 

RIVERCREST

Rivercrest jamt er stevig op loos sinds 2003. Verrezen uit obscure Metal-as ontplooienden ze hun innerlijke zelf als gitaarheld, gypsy groover, organische bakker & jah-percussionist. Voor alle psychverslaafden en kosmo-fanaten die willen trippen met de grootste jamband uit Leuven.

DEAD NEANDERTHALS
Dit krankzinnig duo opent de avond, met een staaltje van hun zelfverklaarde ‘New Wave of Dutch Heavy Jazz’. Hoe accuraat die omschrijving precies is, laten we in het midden. En wie maalt daarom? Dead Neanderthals hebben een dijk van een live-reputatie, en zetten alvast de toon met een scheut scheurende impro-noise. (deadneanderthals.wordpress.com)

GNOD
Wie nog geen fan is, heeft ze nog niet live mogen meemaken. GNOD doet het met twee bassisten, die samen de meest onmogelijk heavy sound ter wereld voortbrengen. De repetitieve grooves zorgen keer op keer voor uitzinnige taferelen op én voor het podium. Tegen het einde is dat onderscheid volledig opgeheven- in de wereld van GNOD is iederéén een lid van de band. U toch ook?

GNOD DEEJAY TEAM
Zoals u al in het interview kon lezen: De jongens houden wel van een streepje beukende techno, en stelden zelf voor om een plaatje te leggen. Ons hoeven ze dat geen twee keer te vragen! (ingnodwetrust.tumblr.com)

 

07/09 LES ATELIERS CLAUS, BRUSSEL

Lees het interview met GNOD in Gonzo (circus) #110.

Met de steun van Les Ateliers Claus

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!