Abonnees Blog Magazine

Pole


Vijf jaar na zijn laatste studioplaat en twee decennia na de blauw-rood-gele trilogie die zijn doorbraak betekende, is er een nieuw album van Pole. Stefan Betke – de man achter het pseudoniem – vertelt waarom het zorgvuldig aanbrengen van nieuwe geluidslaagjes hem verdieping brengt. En hoe het ‘verdwijnen’ kenmerkend is voor het menselijk leven.



Dit artikel verscheen eerder in GC #160.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Fading (Mute, 2020)
Wald (Pole, 2015)
Steingarten (˜scape, 2007)
Pole (Mute, 2003)
3 (Kiff SM, Pias, Mute, 2000)
2 (Kiff SM, Pias, Mute, 1999)

Reacties