728x90 MM

Word klankreporter op AlbaNova

Oproep: De Franse artiest Michal Liberg bouwt tijdens Midzomerfestival AlbaNova aan een collectieve soundscape en heeft daarbij jouw hulp nodig! Kruip voor één dag in de huid van ‘klankenzoeker’ en werk mee aan een unieke elektroakoestische compositie.

De Franse artiest Michal Liberg bouwt tijdens Midzomerfestival AlbaNova aan een collectieve soundscape en heeft daarbij jouw hulp nodig! Kruip voor één dag in de huid van ‘klankenzoeker’ en werk mee aan een unieke elektroakoestische compositie.

albanova
Albanova

Leg de meest verrassende fragmenten uit de concerten vast maar zoek vooral ook naar de onopvallende nevengeluiden op het festivalterrein: van pratende festivalgangers over het kraken van het programmakrantje tot voetstappen in het kasteel. Alle klanken zijn bruikbaar voor Liberg, die ze met veel enthousiasme aan zijn soundscape zal toevoegen. Het resultaat wordt op het einde van de festivaldag aan het publiek gepresenteerd en zal nadien ook online te beluisteren zijn.

PRAKTISCHE INFO

Er is feen voorkennis vereist. Je krijgt de dag zelf een Zoom H1 opnametoestel ter beschikking en een korte voorbereidende sessie door Michaël Liberg zelf. In ruil voor je medewerking krijg je vrije toegang tot alle concerten en activiteiten.
Voel jij je geroepen en wil jij deel uitmaken van een uniek project? Stel je dan nu kandidaat via info@musica.be en leg in enkele zinnen uit waarom je aan deze soundscape wil bijdragen.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!