728x90 MM

Win tickets voor het BIFFF (Brussel)

7-19 april

Hong Kong en zijn kung fu films, dat is een beetje zoals stoemp met wortelen en België: het ene kan niet zonder het andere! Win tickets voor het volledige Hong Kong Martial Arts op het BIFFF.

Hong Kong en zijn kung fu films, dat is een beetje zoals stoemp met wortelen en België: het ene kan niet zonder het andere! Win tickets voor het volledige Hong Kong Martial Arts op het BIFFF.

 

The Way Of The Dragon
The Way Of The Dragon

Populair geworden in de jaren 1970 dankzij helden van de tatami zoals Bruce LeeJackie Chan en Sammo Hung, en opgewaardeerd dankzij de wu xia pan die Tsui Hark zo lief is, bereikte het genre snel een cultstatus die internationaal erkend wordt: de 4 Oscars voor Crouching TigerHidden Dragon zijn er het beste bewijs van. Terwijl het vervolg dit jaar uitkomt, maakt het BIFFF van de gelegenheid gebruik om een kleine retrospectieve van onweerstaanbare klassiekers te organiseren voor alle liefhebbers van een zichzelf respecterende vechtpartij! Ter gelegenheid van deze retrospectieve geven we drie maal toegang tot het volledige Hong Kong Martial Arts programma dat zal plaatsnemen tijdens het BIFFF van 7 tot 19 April in Cine 3. Heb jij zin om je in te dompelen in de wondere wereld van de Kung Fu film?

Wedstrijdvraag:

Wie was de legendarische componist van tal van theme songs van Kung Fu tv series en van Bruce Lee’s klassieker The Way Of The Dragon?

Selecteer een geldig formulier

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!