728x90 MM

Vacature ICT-medewerker

We zoeken een ICT-beheerder voor het database- en beheersysteem van Gonzo (circus), op vrijwillige basis.

We zijn op zoek naar een beheerder voor Gonzonet, het redactioneel beheersysteem van tijdschrift Gonzo Circus. Wil je graag ons platform technisch helpen verbeteren? Dan ben jij degene die we zoeken!

Sfeer

Wat is Gonzonet en waar dient het voor?

Gonzonet is het redactioneel beheersysteem van Gonzo (circus), dat door de redactie én door de schrijvers gebruikt wordt. Het systeem biedt zowel een database voor (te schrijven) artikelen, en voor te recenseren cd’s, boeken en dvd’s. Artikelen voor de papieren editie komen ook binnen via Gonzonet.

Hoe zit Gonzonet technisch in elkaar?

Gonzonet is een LAMP-applicatie, zelfgebouwd (geen framework) door verschillende programmeurs. Er zijn de nodige imperfecties, en veel code is verouderd; desalniettemin maken we iedere twee maanden via Gonzonet de nieuwe papieren Gonzo – wat ons betreft behoorlijk succesvol. Gonzonet is niet gedocumenteerd, maar de laatste beheerder is beschikbaar voor overdracht en raadpleging, ook op lange termijn.

Wat vragen we?

Je taken bestaan uit het draaiend houden van de site, af doorvoeren van kleine aanpassingen  en een beperkte mate van systeembeheer. Daarnaast af en toe verbeteren van de functionaliteit en de lay-out van onze website, waarvoor de gegevens uit Gonzonet worden gehaald. Je moet met LAMP, WordPress, Apache, Cronjobs en HTML5/CSS kunnen werken.

Wat bieden we?

Gonzo (circus) is een vrijwilligersorganisatie, dus we kunnen je niet betalen. Wel bieden we je een gratis abonnement op Gonzo (circus) en mogelijkheid om naar concerten te gaan. En je ontvangt van onze medewerkers een enorme dankbaarheid, omdat zij dankzij jou op eenvoudige manier hun teksten kunnen aanleveren en saaie taakjes snel kunnen afhandelen.

Selecteer een geldig formulier

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!