728x90 MM

PREVIEW Gonzo (circus) #137

Wij kijken uit naar 2017: nieuwe muziek, kunst & Gonzo (circus) in een nieuw jasje! Ontdek nu al de onderwerpen die in onze eerste editie van 2017 aan bod zullen komen. Voel en ruik de vernieuwde Gonzo (circus) vanaf 3 januari 2017

Wij kijken uit naar 2017: nieuwe muziek, kunst & Gonzo (circus) in een nieuw jasje! Ontdek nu al de onderwerpen die in onze eerste editie van 2017 aan bod zullen komen. Voel en ruik de vernieuwde Gonzo (circus) vanaf 3 januari 2017!

Ontwerp: Janine Hendriks / Beeld: Carolien De Mayer
Ontwerp: Janine Hendriks / Beeld: Carolien De Mayer

COVERSTORY: Les Filles de Illighadad Ontmoeting met een subliem geluid uit de Sahel. SPECIAL SONIC ACTS 2017: 8 pagina’s interviews en informatie EMPTYSET keert terug naar de menselijke maat. Toevallig met vijf keer JOHN CAGE. In het centrum én de periferie van de muziekindustrie met OKKULTOKRATI en DEAD SEA APES. Ook na 5 jaar blijft AVIAN RECORDS een unicum in overwoekerd technolandschap. Is er nog vernieuwing in de AMERICANA? HAROLD SCHELLINX over het gevaar van de DEmaterialisering van cultuur. EGYPTRIXX ziet CLUBS als dé geëngageerde broedplaatsen van nu.  En mijmeringen bij muzikaal 2016. VERDER: Barst, Ortega, Reggy van Oers, J & B Kunstcollectief & Kulter.
Gonzo (circus) #137 ligt samen met de gratis compilatie-cd Mind The Gap vanaf 3 januari 2017 in de winkel. Thuis laten bezorgen? Bestel de papieren versie online hier.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!