728x90 MM

Mind The Gap Nights

Gonzo (circus) laat graag horen en zien waarover wij schrijven: muziek.kunst.meer. Daarom (co-)cureerden we avonden die muziek en andere kunstvormen samenbrengen. Een naam voor deze avonden met live audiovisuele performances lag voor de hand: Mind The Gap Nights.

Gonzo (circus) laat graag horen en zien waarover wij schrijven: muziek.kunst.meer. Daarom (co-)cureren we avonden die muziek en andere kunstvormen samenbrengen.
Een naam voor deze avonden met live audiovisuele performances lag voor de hand: Mind The Gap Nights. Een verwijzing naar onze Mind The Gap-cd: even divers en van nog hogere kwaliteit. En in samenwerking met uiteenlopende partners uit de filmwereld: het Antwerpse filmhuis Klappei & het International Film Festival Rotterdam. Inmiddels bestaan de Mind The Gap Nights-avonden niet meer, maar is Gonzo (circus) mede-organisator van West Wednesdays. Maar de MTG-avonden zullen we nooit vergeten, en daarom zijn alle artikelen die we daarover schreven in dit dossier bijeengebracht.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!