728x90 MM

NU UIT: Gonzo (circus) #135

De highlights

Gonzo (circus) #135 ligt in de winkel. Onze medewerker Hugo Emmerzael is begrijpelijk heel enthousiast want zijn prachtige interview met footworker DJ Earl staat erin ;-) Maar hij heeft nog meer redenen waarom je deze editie moet lezen!

De zomer is al bijna over, maar in Gonzo Circus gaat de festivalgekte gewoon door met specials over TodaysArt, Le Guess Who en November Music. Wij spraken met artiesten die u daar niet mag missen, zoals footworker DJ Earl. Als primeur neemt de jonge deejay uit Chicago twee dansers mee die ons leren hoe footwork echt wordt gedaan. Ook van de partij op TodaysArt en in Gonzo Circus: de noisey dance van het op R&S getekende Paula Temple.
Voor de festivalverslaafde is er verder in de aanbieding: de spirituele indie rock van A Dead Forest Index, Emmet Kelly’s The Cairo Gang en experimentele technopop van Kyoka passeren de jubileumeditie van het tien jaar oude Le Guess Who?.
Uit de programmering van November Music in ’s Hertogenbosch lichten we nog Aart Strootman uit. Hij staat onder andere met het avontuurlijke Berlijnse ensemble Stargaze in de Verkadefabriek. In ons blad staat hij naast nog veel meer nieuwe geluiden van onder andere Sissel Wincent, Machine Woman, Newmooon en Wrekmeister Harmonies. Laat de festivalgekte je nog even in de ban houden, ren naar de betere boekenwinkel of platenzaak en gris die Gonzo Circus mee. Vergeet niet te betalen natuurlijk! Nog handiger: neem gewoon een abonnement. Scheelt gedoe, je krijgt er cd cadeau bij en ontvangt elke twee maanden essentiële muziekinformatie op de mat.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!