728x90 MM

Gonzo (circus) #134 nu uit!

Creatief infecteren, imperfecties, festivals, luide muziek, ontwerpen als verzet & veel meer in Gonzo (circus) #134. Ruben Pater, Sophia, Glenn Jones, Martin Bisi, Truus de Groot, Deena Abdelwahed, Jambinai, The Cray Twins, Blown Out, Cevdet Erek, Dries Depoorter en The Void*. Samen met Mind The Gap #138 vanaf 5 juli uit! Online je papieren editie bestellen kan vanaf vandaag!

De subsidiehakbijl waarmee de Vlaamse minister van cultuur vorige week inhakte op het Belgische cultuurlandschap is bijzonder bot (of scherp, het is maar hoe je het bekijkt) gebleken. Verschillende culturele organisaties die ons nauw aan het hart liggen, zien hun toekomstplannen plots gekortwiekt. Te midden van deze kaalslag houdt Gonzo (circus) gelukkig wel het hoofd boven water. Een van onze sterke punten is ongetwijfeld dat we over de landsgrenzen heen werken en we voelen ons nu alleen maar meer gesterkt om dat te blijven doen. Gepaard met oprecht medeleven voor die organisaties die uit de boot vallen, voelen we ons extra gemotiveerd om onze lezers van hun nog steeds broodnodige dosis cultuur te voorzien.

Voor zij die nog twijfelen over een abonnement: als er een moment is, is het nu. U zal ons ongetwijfeld gelijk geven wanneer u de nieuwe Gonzo (circus) openslaat.

Onze nieuwe editie staat volledig in het teken van inspiratie putten uit lichtende voorbeelden. Onder andere Truus de Groot, Glenn Jones en Niels Geybels vertellen over wie en wat hun scherp houdt. Dat je daarbij soms wat obstakels tegenkomt, weten Martin Bisi, Deena Abdelwahed en The Void* maar al te goed. Voor hen is het net dat hindernissenparcours dat het interessant maakt. Anderen aan het werk zien, kan ook goed zijn voor de eigen productiviteit. Gelukkig is dat geen probleem met de talloze, uiteenlopende festivals die Vlaanderen en Nederland tegenwoordig rijk zijn. Je leest er alles over in onze festivalspecial!

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!