728x90 MM

Comeback Evil Superstars op Le Guess Who?

De verrassingsact voor Le Guess Who? is niemand minder dan de Evil Superstars. De roemruchte Belgische band geeft een comebackconcert.

Er waren al een tijdje geruchten over een mysterieuze verrassingsact op Le Guess Who?. Vandaag liet het festival weten om welke artiest het gaat: om niemand minder dan de Evil Superstars.

De band rond Mauro Pawlowski maakt haar comeback. In 1998 stopten ze, om in 2004 nog even bij elkaar te komen om het album Jerusalem van Sleep te spelen. Maar nu, ruim vijftien jaar na het stoppen, komt de échte comeback er eindelijk. Hun dwarse rockmuziek, met zowel harde riffs als speelse, wat merkwaardige passages, is geliefd bij publiek en pers. Ze zullen op 20 november optreden op Le Guess Who?, dat van 19 tot en met 22 november in Utrecht plaatsvindt.

Evil Superstars (KarenVandenberghe)
Evil Superstars (KarenVandenberghe)

Roemruchte oudgedienden en beloftes

Al eerder werden er verschillende artiesten aangekondigd voor Le Guess Who?, als Deerhunter, Destroyer, Sunn O))), jazzbelofte Kamasi Washington, Ariel Pink, Magma, krautrocklegende Faust, het misschien minstens zo roemruchte The Pop Group, Swervedriver, Braziliaanse psychedelicapioniers Os Mutantes, Josh T. Pearson en nog veel meer.

The Pop Group
The Pop Group

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!