Blog

Nieuw limited edition Gonzo (circus) t-shirt – designed by Bruce Tsai


De Gonzo (circus)-herfstcollectie 2011 is uit! De jonge designer Bruce Tsai ontwierp voor Gonzo (circus) een schitterend nachtblauw t-shirt met feloranje opdruk. Refererend aan graffiti, muziek, beeldende kunsten, film en comics is het t-shirt de perfecte outfit voor elke Gonzo (circus)-fan. Bovendien zullen er niet zoveel mensen in dit exclusieve t-shirt rondlopen: er zijn er immers slechts 100 exemplaren van gemaakt.

Bestel ‘m dus vandaag nog en bezoek festivals en concerten in een t-shirt van je favoriete muziek- en cultuurblad.

Beschikbaar in M, L en XL en girlie M.


Reacties


 1. Naam
  jan quisthoudt
  Bericht

  Stond in de vooravond in de tent waar de Smith Westerns op Pukkelpop net begonnen op te treden. Na éénnummer begon de chaos en nadat het dakzeil openscheurde stortte de ganse tent in. De ramp was onmiddellijk duidelijk. Maar blijkbaar had de organisatie méér dan 2 uur nodig om dat te beseffen. Bovendien bevestigen ze nu enerzijds dat verschillende podia onbruikbaar geworden zijn naast de Chateau – vanzelfsprekend – de dansruimte aan de Boilerroom en misschien ook de Dance hall, maar tegelijkertijd dat het festival wel eens zou kunnen verdergezet worden.
  Wat is dit voor een standpunt : verchillende doden, tientallen zwaar- en lichtgewonden, de helft van de podia die niet meer gebruikt kunnen worden maar toch verder doen. Is er dan geen respect meer voor doden en zwaargewonden, hoe nog de veilgheid verzekeren als je toch 60.000 man wil binnen laten op de helft van de beschikbare ruimte, wat met de groepen die niet meer kunnen optreden op de onbruibare podia,…
  Maar blijkbaar speelt bij Chokri, Mme Claes en de hunnen eerst het redden van het eigen financiële vel. Want wat met alle schadevergoedingen aan de groepen die niet (kunnen) optreden, aan de festivalgangerns die niet die groepen kunnen zien waarvoor ze betaald hebben, die nog voor enkele tientallen euros drank- en eetbonnen op zak hebben,… Het festival verderzetten verhindert simpelweg het waarchijnlijk failliet van de organisatie en het vermijden van een zware tussenkomst van verzekeraar Ethias (voorheen van Steve Stevaert). Zodus is de idee om het festival verder te zetten ingegeven door een puur kapitalisitsche redeniering. En dat in hoofde van een socialistische volksvertegenwoordiger, een socialisitsche burgemeester, een vrijzinnige-jongerenorganisatie.
  Neen, mij zie je voortaan enkel nog op de “kleine” alternatieve festivals, waar links nog staat voor links !

Er zijn geen reacties mogelijk.%d bloggers liken dit: