Archief artikelen Mind The Gap

MIND THE GAP #125


De nieuwe editie van Gonzo (circus) komt opnieuw met een gratis Mind The Gap-cd. Nummer 125 is even feestelijk en verrassend als de vorige 124 Mind The Gaps! Met Mary Ocher, Winter Family, Miaux, Noveller en een exclusieve track van Moor Mother.


Wil je graag verder lezen? Als je abonnee bent, log dan in rechtsboven om verder te lezen.

Je bent nog geen Gonzo (circus)-abonnee? Een jaarabonnement nemen is eenvoudig, goedkoper dan los kopen, je hebt meteen toegang tot het digitale archief en daarbovenop een t-shirt of een introductiekorting van € 15!

Tip: schrijf je in op onze e-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of volg ons op Instagram, Facebook of Twitter! 


Op alle artikelen, recensies en andere teksten op gonzocircus.com en in het tijdschrift Gonzo (circus) berust uiteraard copyright van de uitgever, auteurs en/of beeldmateriaal. Je mag wel altijd linken, met je eigen aanbeveling of met de intro van het stuk erbij.
Wil je een tekst, foto of illustratie overnemen, gebruik dan ons contactformulier en kies de optie data/reprint/booking.


Dit artikel verscheen eerder in GC #138.

Koop deze editie in onze webshop!

Reacties


 1. Naam
  admin
  Bericht

  Dank! Onze hoofdredacteur bloost ervan!

 2. Naam
  peter jonckheere
  Bericht

  Zonet beluisterde ik de volledige MTG#125… Zoveel bijna misselijkmakende ondraaglijke schoonheid samengebundeld. Weer een zilverschijf -die eigenlijk goud verdient- om te koesteren. Dit is MuZiek, Kunst en VééL MeeR!
  Thanxxx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.%d bloggers liken dit: