Blog

Klik & Win: Welcome To The Village 2022


Leeuwarden. Dat is helemaal aan de uiterste noordkant van het taalgebied van Gonzo (circus). Maar ook daar is sinds een aantal jaar een zeer sympathiek festival ontsproten uit de Friese creatieve grond. Welcome to the Village gaat van 15 tot en met 17 juli zijn tiende editie in.

De stad staat drie dagen in het teken van activistische garage, nieuw geïnterpreteerde volksmuziek uit de Kaukasus, Russische noise, Britse gitaren, Nederlandse black metal en Argentijnse cumbia-hop. Met onder andere Gonzo (circus) alumni Chibi Ichigo, Avalanche Kaito, Doodswens, Blak Saagan en Crack Cloud merk je dat het festival een breed palet aan stijlen aanspreekt. Andere namen die optreden zijn onder andere Peaches, Dool, Tramhaus, Alice Phoebe Lou, Snapped Ankles, Sylvie Kreusch, Egg Idiot, Baby’s Berserk en Wu-Lu.

Naast muziek is er een disciplineoverschrijdend performing arts programma met een focus op Female Fronted Activism, met onder andere all girl Roma-protesthiphop van Pretty Loud uit Servië  en activistische global garage van Star Feminine uit Benin. En dat – heel toepasselijk – allemaal in en om het Mata Hariplein, in het centrum van Leeuwarden. Mata Hari was een exotisch danseres en dubbelspion in de eerste wereldoorlog.

Wij morgen 2×2 kaarten verloten. Het enige dat je hoeft te mailen is de originele naam van Mata Hari. Doe het snel, want de prijsvraag sluit al op vrijdag 8 juli.
Opgelet: Maximum één deelname per persoon.

KLIK EN WIN WELCOME TO THE VILLAGE 2022
Vul hier je emailadres in. Zonder emailadres is je inzending niet geldig.
reCAPTCHA


Reacties