728x90 MM

X-Rated leeft!

Trouwe luisteraars hebben het vast al lang vernomen; Kink FM valt per 1 oktober helaas stil. Eigenaar V-Ventures trekt, in verband met De Grote Recessie, de stekker er uit. Even leek het er voor de tweede keer op dat we het, na ruim 15 jaar, zonder de wijze blik op experimentele, industrial, ambient, avant-garde en elektronische muziek van X-Rated zouden moeten doen.

Bij het veel te vroege en plotselinge overlijden van X-Rated bedenker en presentator Arjen Grolleman, op 37-jarige leeftijd vorig jaar januari, leek X-Rated al eens plots uit de ether verdwenen te zijn; maar gelukkig was daar co-presentator Bob Rusche die destijds de leiding van X-Rated meer dan waardig overnam. En weer ontspringt ons favoriete radio-programma de dans, want X-Rated en Bob Rusche hebben, hoewel Kink FM ophoudt te bestaan, tot onze blijdschap een nieuw thuis gevonden bij de Concertzender.

Op 25 september is X-Rated voor het laatste te horen op Kink FM. Daarna is het een weekje stil; maar vanaf 6 oktober 22:00 is X-Rated, alsof het daar altijd al hoorde, te horen op de Concertzender.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!