728x90 MM

Gonzo (circus) presenteert

Heb je een kritische pen, en wil je die nog wat aanscherpen met tips van een ervaren Gonzo-journalist? Dan ben jij misschien de journalist (in spé) die we zoeken voor de workshop 'Critical Writing' tijdens het Meakusma festival in september!

Heb je een kritische pen, en wil je die nog wat aanscherpen met tips van een ervaren Gonzo (circus)-journalist? Dan ben jij misschien de cultuurjournalist (in spé) die we zoeken voor de workshop ‘Critical Writing’ tijdens het Meakusma-festival in september!

Wat?

Een team van 8-10 schrijvers verslaat het festival voor de Gonzo (circus)-blog, van a tot z begeleid door onze eigen Dimitri Vossen en gastdocenten. Je krijgt nuttige tips, eerlijke feedback, en leert al doende schrijven over cultuur voor een professionele publicatie.

Wanneer?

De workshop bestaat uit 3 dagelijkse sessies van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september.
Praktisch: Geselecteerde deelnemers krijgen een combi-pas voor het hele festival. Jij maakt een artikel over een artiest, een optreden of een thema in verband met Meakusma dat wij publiceren. De fee bedraagt € 50 (inclusief lesmateriaal). Je zorgt zelf voor je reis en je verblijf, maar we kunnen je helpen bij het zoeken van onderdak bij locals.

Hoe deelnemen?

Stuur een voorbeeld van je schrijftalent (ten hoogste 1 pagina) naar meakusma@gonzocircus.com. Dat mag in het Nederlands, Engels of Frans. Voeg ook je persoonlijke gegevens toe, evenals een kort cv, een pdf en/ef eventuele links naar (online) gepubliceerde artikels van jouw hand.

Deadline: 20 augustus 2018

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!