728x90 MM

West Wednesdays: Taraf en Fani Konstantinidou

West Wednesdays is een maandelijks kunstparcours in het hippe stadsdeel West in Amsterdam. Gonzo (circus), STEIM en Tiefschnee slaan de handen in elkaar en presenteren er elke maand een muziekprogramma op diverse locaties. Op 9 december wordt deze illustere alliantie aangevuld door Kulter, LIMA, Makeshift Music Cinema Club, M4gastatelier en PuntWG. Wat betekent dat concreet? Een programma van 18:00 tot 21:00 vol muziek en kunst!

Taraf Voor deze aflevering is het volgende programma samengesteld:
18:00 – 19:30 Kulter organiseert een wandeling met het Cliques et Claques interventieteam langs de drie WW-locaties, onder leiding van Volle Band met als speciale gast A/V Club en met verrassingen onderweg. Start om 18.00 uur bij Beeldend Gesproken in de Hallen, aankomst om 19.30 uur in Tetterode.
19:30 Opening Weiner Wall met Rob Birza in Tetterode (door M4gastatelier).
19:45 – 20:15 Optreden Taraf in Tetterode (door Tiefschnee).
20:30 – 21:00 Optreden Fani Konstantinidou in Tetterode (door Tiefschnee).

The Self komt namens Gonzo (circus) draaien!

Over de optredens in Tetterode

Taraf

Martijn Baaijens en Olivier Schreuder maken als Taraf elektroakoestische muziek, waarin Oosten en Westen elkaar ontmoeten. Het duo neemt niet alleen elektronica mee, maar ook een Indiase sarod en een kaen, een Zuidoost-Aziatische mondorgel. En dat is nog niet eens het hele instrumentarium!

Fani Konstantinidou

Fani Konstantinidou is componist, sound artist, performer en onderzoeker. Zowel haar muziek als haar onderzoek zijn gericht op conceptuele compositie, sonische beelden én de perceptie van elektroakoestische muziek. Haar huidige onderzoek spitst zich toe op de vraag hoe sociale, culturele en individuele factoren effect hebben op de manier waarop muziek ervaren wordt. Gelukkig praten de West Wednesdays-bezoekers graag na na de optredens!

Wil je op de hoogte blijven van de evenementen van West Wednesday? Volg Gonzo (circus) op twitter en op facebook, of abonneer je op onze nieuwsbrief. Alle edities zijn gratis en de programmering staat steeds garant voor een avontuurlijke avond.
Kijk voor meer informatie over West Wednesdays op de site of de facebookpagina.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!