728x90 MM

West Wednesdays (13/1) met o.a. Rob Birza, Orphax en Kleefstra/Bakker/Kleefstra

West wednesdays is een maandelijks kunstparcours in het hallenkwartier in het hippe stadsdeel West in Wmsterdam elke tweede woensdag van de maand. Op 13 januari is er een nieuwe editie: op straat, in de Hallen, PuntWG en Tetterode. Met o.a. Rob Birza, Masha Ru, Kleefstra/Bakker/Kleefstra en Orphax.

West wednesdays is een maandelijks kunstparcours in het hallenkwartier in het hippe stadsdeel West in Wmsterdam elke tweede woensdag van de maand. Op 13 januari is er een nieuwe editie: op straat, in de Hallen, PuntWG en Tetterode. Met o.a. Rob Birza, Masha Ru, Kleefstra/Bakker/Kleefstra en Orphax.

West Wednesdays Logo  West Wednesdays staat voor individueel en in samenwerking, voor een breed publiek en in alle mogelijke kunstdisciplines: film, woord, muziek, kunst en performances. De entree is steeds gratis, de programmering altijd verrassend. Laat je rondleiden in het Hallenkwartier!
Tour
Om 18.00 uur verzamelen bij de BEP-etalage op Bellamyplein 2 bij de huisartsenpraktijk

BEP – het Bellamy Etalage Project – neemt je mee naar de etalages waar fotograaf Dominique Panhuysen haar werk presenteert. Daarna volgt een kort bezoek aan galerie Beeldend Gesproken en de expositie van Kate van Harreveld in PuntWG. Wil je daar blijven? Dat kan, bijvoorbeeld voor de Gallery Talk in Beeldend Gesproken of voor een meet and greet met Kate van Harreveld bij haar expositie ‘Nachtschatten’. Of je volgt de tour mee naar Tetterode voor de Weiner Wall van Rob Birza en een internationale Kulteravond met videowerk en muziek.

 

Doorlopend

Beeldend Gesproken (de Hallen)
18.00 – 21.00 Expositie Pia van Velde, Irmlinda de Vries en Tinca Veerman
19.30 – 20.30 Gallery Talk en muziek van Intercontinental Ensemble

PuntWG (WG-plein tegenover nummer 80)
18.00 – 21.00 Expositie ‘Nachtschatten’ van Kate van Harreveld met een toelichting door de kunstenaar

 

Tetterode (Bilderdijkstraat 165-b)
18.00 – 21.00 Fruity Loops 2.0, een tijdelijke wandschildering van Rob Birza door M4gastatelier
18.00 – 21.00 Internationale Kulteravond met videowerken Inside Out (Katia Krupennikova, Masha Ru, Olga Ganzha, RUS/NL) enBreak-in & Winter west wind van Clara Scherrer (FR) en muziek van Justin Lépany (FR), Danny Saul (UK), Kleefstra/Bakker/Kleefstra (NL) en Orphax (NL)

Met soep en drankjes in Tetterode.

 

Alle info: http://www.westwednesdays.com/

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!