728x90 MM

Labelreport: Warm Winters Ltd.

Tedere verbinding in het grensland

Het Slowaakse, maar internationaal denkende Warm Winters Ltd., het eenmanslabel van Adam Badí Donoval, behelst alles van Zweedse kamermuziek, Tsjechische geluidsinstallaties tot Galicische folklore. ‘Met mijn label probeer ik de afstand te overbruggen tussen muzikanten uit mijn regio en de rest van Europa en daar voorbij. Daarbij probeer ik het allemaal in een specifieke, experimentele context te plaatsen,’ vertelt hij in onze nieuwste editie aan Ruben van Dijk.
Label Report - Warm Winters - (c) Andrea Blahová

Het Slowaakse, maar internationaal denkende Warm Winters Ltd., het eenmanslabel van Adam Badí Donoval, behelst alles van Zweedse kamermuziek, Tsjechische geluidsinstallaties tot Galicische folklore.
‘Met mijn label probeer ik de afstand te overbruggen tussen muzikanten uit mijn regio en de rest van Europa en daar voorbij. Daarbij probeer ik het allemaal in een specifieke, experimentele context te plaatsen,’ vertelt hij in onze nieuwste editie aan Ruben van Dijk.

Meer lezen? Abonneer je of log hier in.

Dit artikel verscheen eerder in GC #182

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!