728x90 MM

TIP: WAVE Festival

Afgelopen zaterdag namen zij, naar eigen zeggen, alvast een kijkje bij hun ‘grote broer’ Welcome To The Future. Maar zaterdag is het Wave Festival dan echt zelf aan de beurt om ’t Twiske over te nemen. Les Enfants Terrible veroveren samen met The Breakfast Club een dag lang deze idyllische locatie richting het Noorden. Naast het loepzuivere geluidsysteem en de locatie lopen wij alvast warm voor het muzikale programma.

Als eerst doen wij een warming up bij Silent Servant. Als lid van het Sandwell District label is dit een naam die synoniem staat aan eigentijdse kwaliteits-techno, een kwalificatie waar het ESHU-wolf pack trouwens ook een goede gooi naar doet. Een speciale samenwerking van Jean Pierre Enfant en Tom Liem maakt – aangevuld met sets van Carlos Valdes en Jaime Frias – maakt het techno stage overcompleet.

Brent Roozendaal
Brent Roozendaal

Daarnaast werken wij ons in het zweet voor Soundstream ook wel bekend als Soundhack of zelfs als de helft van het duo Smith’n’Hack, voorziet de House stage van een gezonde dosis met disco doorspekte feestmuziek. We aanschouwen op dit podium een liveset van Ion Luwdig, de zomerse b2b van Ferdi Blankena & Sense Unique, Tommy Kornuijt en natuurlijk Drift vedette Brent Roozendaal.

De cooling down wordt gegeven in Club Up. Hier draaien Jaime Frias, Ferdi Blankena & Sense Uniqu, Tom Liem & Jean Pierre Enfant en Brent Roozendaal hun plaatjes af voor het tijd wordt om weer met een gelukzalig gevoel in bed te kruipen.

Meer info

Schade?             18 euro 50
Locatie?             ‘t Twiske
Meer weten?     http://wavefestival.nl/

TIP: Vanaf de pont is ‘t Twiske slechts een halfuurtje fiets!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!