728x90 MM

TIP: Internationale topkunst op Twente Biënnale (Enschede, 23/5/2013 – 9/6/2013)

Kunst kan mooi zijn, kunst kan leuk zijn, maar kunst kan meer, veel meer. Waar je bij het lezen van de krant even je hoofd schud, je koffie opdrinkt en weer verder gaat met leven, weet kunst je soms te voeden in de diepste wortels van je (onder)bewustzijn. Het kan hiermee maatschappelijke zaken aan het licht brengen en jou aanzetten om dat licht te verspreiden.

Twente Biënnale
Twente Biënnale

Oké, genoeg idealisme. Tijd voor een praktische tip; ga naar Twente Biënnale in Enschede 23 mei tot 9 juni 2013. Tijdens dit evenement kun je de kunst en kunstenaars bewonderen met onderwerpen vallend onder het thema ‘Identifying Europe’. Bestaat er een Europese identiteit? Hoe zit het hier met de kunst tegenwoordig? En met de crisis? Alles wordt besproken doormiddel van muziek, film, exposities, lezingen en natuurlijk, nog veel meer.

Met namen als: Maarten van Rossem, Gob Sausage en DJ Jean Plastiq en belevenissen die live muziek, fashion shows, streetpainting en het laten opstijgen van Darth Vader Balloons bevatten. Bekijk het hele programma op hun site.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!