728x90 MM

TIP: Alchemy at Zahar internationaal muziekfestival in de Marokkaanse Sahara

Master Musicians of Bukkake

Waarom deze lente niet een speciaal muziekfestival beleven in de Sahara?

Tussen 18 en 21 april wordt in het noorden van de Marokkaanse Sahara het speciale Alchemy at Zahar internationale muziekfestival georganiseerd door een filantropische organisatie, die in deze droge regio werkzaam is. Zie je jezelf daar al zitten? Ver weg van de beschaving, slechts omringd door zandduinen en goede muziek terwijl in het zwart geklede avant-gardisten en noiserockliefhebbers zich mengen met lokale woestijnbewoners en muzikanten.

bukkake
Master Musicians of Bukkake

Een machtig visioen dat zeker geen fata morgana is. Namen die al geconfirmeerd zijn; Master Musicians Of Jajouka, Secret Chiefs 3, Shahzad Ismaily, Leah Singer & Lee Ranaldo,Master Musicians Of Bukkake, Sir Richard Bishop, Alvarius B, Shanir Ezra Blumenkranz, Black Bombaim, Pelican, L’Oeillère, Darius Jones Trio, Tinariwin de M’Hamiden en nog veel meer, waaronder ook veel lokale Saharabands.

De bands zullen gedurende het festival op verscheidene momenten spelen op het hoofdpodium of in de akoestische concerttent. Met sets van minstens elk een uur(!) hoef je je absoluut niet te vervelen. Tijdens het heetste moment van de dag kan de tent met akoestische concerten ook dienen als aangename schuilplaats voor de felle zon.

Voor de bangeriken onder u, wees niet bevreesd van jihadistische rebellen of ander grut, want de regio is volstrekt veilig. Op de site wordt alles haarfijn uitgelegd omtrent de bereikbaarheid, accommodatie, eten en drinken. Eens een andere soort lentevakantie voor de muziekliefhebber die durft.

Voor meer info:
www.alchemyatzahar.com

 

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!