728x90 MM

Terugblik Netwerkevent ‘Global Sounds’

Ons vierde Vlaams-Nederlandse netwerkevent vond afgelopen zondag plaats in AB Salon (Brussel). Kijk terug naar een namiddag met interessante, soms verhitte discussies rond het thema 'Global Sounds' en de optredens van NAR en Senyawa 's avonds.

Afgelopen zondag vond in het AB salon (Brussel) ons vierde Vlaams-Nederlandse netwerkevent plaats.

Het was er niet alleen warm door de talrijk opgekomen programmatoren/programmeurs, publieksmedewerkers en andere professionals uit de culturele sector, maar ook het thema ‘Global Sounds’ zorgde voor verhitte discussies!
Met inspirerende keynotes van Kurt Overbergh (AB) en Cedrik Fermont (Syrphe), workshops met Nathalie Hartjes (Showroom, Mama), Els Rochette (GlobeAroma, Brussel) en Karim Mrabti (Atlas Electronic, Rotterdam) en als toetje nog een pittig debat met Kurt Overbergh, Rrita Jashari (VK, Brussel), Seb Bassleer (Rebel Up!, Brussel/Amsterdam) en Mariette Groot (New Emergences/Underbelly, Rotterdam) – alles onder leiding van Josephine Bosma – was het een rijkgevulde dag. Inhoudelijk laten we alles nog even bezinken, maar je kunt al van de sfeer proeven met deze foto’s van Maarten Timmermans.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!