728x90 MM

Schrijven voor Gonzo (circus)? Doe de test!

Ben jij de ideale nieuwe vrijwilliger van Gonzo (circus)? Doe nu de test!

1. Ik ben geobsedeerd door vernieuwende, experimentele, niet-mainstream muziek en cultuur. Ik speur dag en nacht op het internet naar nieuwe ontwikkelingen, vind spotify al weer achterhaald, spel alle mailings uit en ben te vinden bij elk interessant evenement in een straal van 100 km, maar laat me niet misleiden door hypes en hipsters.

2. Ik heb een encyclopedische kennis op een of meer van de volgende gebieden:
– experimentele jazz
– experimentele elektronica
– weirde gitaarmuziek
– experimentele film/beeldcultuur/videokunst
– podiumkunsten/performancekunst
– kunst & technologie
– nieuwe media
– hedendaagse literatuur en/of beeldverhaal
– actuele ontwikkelingen in cultuur

3. Ik hou zielsveel van papier en moet mijn ei dringend kwijt in een papieren tijdschrift.

4. Ik hou van de Nederlandse taal en behandel haar met liefde en toewijding.

5. Ik geef al mijn andere hobby’s op om mij volledig te geven aan het enige Nederlandstalige tijdschrift over vernieuwende muziek en cultuur.

5 x ja?

Dan ben je net zo gek als wij! Mail je cv, motivatie en enkele voorbeelden van gepubliceerde teksten naar info (at) gonzocircus (dot) com.

Er is geen deadline, je kunt op elk moment solliciteren.

In de afgelopen twee decennia heeft Gonzo (circus) zich ontwikkeld tot het enige Vlaams-Nederlandse magazine over experimentele, vernieuwende, niet-commerciële en niet-mainstream muziek en cultuur. De medewerkers zijn  vrijwilligers uit Vlaanderen, Brussel en Nederland. Lezers, abonnees, adverteerders en partners komen uit het hele Nederlandse taalgebied.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!