728x90 MM

Ruth Timmermans in Alternative Power 100 music list

Het wereldwijde netwerk voor vrouwen in de muziekindustrie shesaid.so heeft zakelijk directeur Ruth Timmermans opgenomen in de de ALTERNATIVE POWER 100 MUSIC LIST 2018.

Het wereldwijde netwerk voor vrouwen in de muziekindustrie shesaid.so heeft zakelijk directeur Ruth Timmermans opgenomen in de de ALTERNATIVE POWER 100 MUSIC LIST 2018. Zij is daarmee – naast componist Stephanie Pan en producer NAAZ – een van de drie genomineerden uit de Lage Landen.

Met deze lijst wil shesaid.so op symbolische wijze het werk van vrouwelijke professionals en hun vaak ondergewaardeerde netwerk voor het voetlicht plaatsen. Los van de gevestigde instellingen en vanuit diversiteit tonen ze aan succesvol te kunnen zijn in hun niche én daarbuiten.

Ruth Timmermans (1974) is sinds 2000 verbonden aan Gonzo Circus vzw. Onder haar leiding als zakelijk directeur werd Gonzo Circus vzw in 2013 door de Vlaamse Overheid erkend als professionele kunstenorganisatie. Daarnaast zet ze zich – samen met haar team – onvermoeibaar in om Gonzo Circus vzw als mediaplatform verder te ontwikkelen met niet alleen een magazine en een website, maar ook verdiepende events voor het grote publiek en netwerkevents voor professionals o.a. rond diversiteit (gender, queer, …) , blockchain, global sounds en et cetera.

“Ruth has moved the organisation in the right direction in recent years and enhanced the professional level big time. She has the vision and the strength one needs in that position. Chapeau!”

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!