Rewire lost volledige line-up en kondigt Gonzo (circus)-radioshow aan

Het Haagse Rewire Festival kondigde een tweede lading namen aan voor zijn online editie. 40 artiesten vervoegen de line-up, waaronder heel wat internationale namen en talent van eigen bodem.
Rewire3

Het Haagse Rewire Festival loste vandaag de volledige line-up aan voor haar online editie. Daarnaast kondigde het festival ook de Rewire Daily aan, een radioshow in samenwerking met Gonzo (circus).

Vandaag onthulde het Rewire Festival (6-9 mei) de volledige line-up voor haar online festivaleditie. Het programma omvat tal van speciale projecten en werken-in-opdracht, waaronder een hele rist nieuwe formats en creatieve samenwerkingen.

Tezelfdertijd kondigde het festival ook aan dat er tijdens de vier festivaldagen een uitgebreid radioprogramma op poten wordt gezet met meer dan 35 geluids- en radiowerken, waarmee je ook de kans krijgt het festival los van je scherm te ervaren.

In Gonzo (circus) #162 lees je meer over het festival in een uitgebreide special.

Daily Show

Tijdens het festival kan je dus niet alleen concerten beluisteren of innovatieve projecten van artiesten bekijken, maar ook luisteren naar een radioshow in samenwerking met Gonzo (circus). De Daily Show, gepresenteerd door onze redacteur Hugo Emmerzael, is een dagelijkse radioshow die het festivalprogramma elke dag belicht en uitlicht. Leden van het Gonzo-team zullen dieper ingaan op verschillende aspecten van het Rewire 2021-programma, artiesten en projecten uitlichten, muziek delen en discussiëren.

Meer info: www.rewirefestival.nl

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!