728x90 MM

Programma Sonic Acts compleet + Workshop ‘Critical Writing’

Nog een dikke drie weken en het is Sonic Acts. Naast een mooi programma op zaterdagavond -waarvoor Maarten Schermer een mixtape maakte - is er ook een workshop 'Critical Writing'. Je hebt nog tot 9 februari om in te schrijven!

Nog een dikke drie weken en het is Sonic Acts. Naast een mooi programma op zaterdagavond -waarvoor Maarten Schermer een mixtape maakte – is er ook een workshop ‘Critical Writing’. Je hebt nog tot 13 februari om in te schrijven!

Ook dit jaar bieden Sonic Acts, Gonzo (circus) en The Wire een cursus critical writing aan tijdens het festival. Ga naar de lezingen en concerten, schrijf, ontvang feedback van ervaren redacteurs en publiceer je stuk op de blogs van Sonic Acts en Gonzo (circus). Aanmelden is eenvoudig en kan nog hier tot 9 februari.

Wie nog twijfelde om een passe-partout aan te schaffen voor Sonic Acts, kan dat nu gerust doen. De laatste drie namen – Kode9, Mumdance & Logos and Visionist – zijn nu ook bekend. En verder kun je op zaterdagavond 28 februari nog naar John Foxx & Steve D’Agostino, Shxcxchcxsh, Jaki Liebezeit & Burnt Friedman, Shackleton, Le Révélateur, Robert Curgenven, Grischa Lichtenberger, Jacaszek & Kwartludium, en Shapednoise with sYn visuals in Paradiso (Amsterdam). Voorbeluisteren? Onze redacteur Maarten Schermer maakte een mixtape.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!