728x90 MM

OPROEP: Stel je kandidaat voor Critical Writing Workshop!

Na het succes van de Critical Writing Workshop in 2013 hebben Gonzo (circus) en Sonic Acts opnieuw de handen in elkaar geslagen: de tweede editie van ‘Describing the Indescribable’ zal plaatsvinden van 25 februari tot 1 maart tijdens het Sonic Acts-festival.

Goodiepall masterclass tijdens Sonic Acts 2013 (Foto: Caspar Menkman)
Goodiepall masterclass tijdens Sonic Acts 2013 (Foto: Caspar Menkman)

Leer het vak van ervaren redacteuren van Gonzo (circus) alsook andere vermaarde journalisten en schrijvers van diverse Europese magazines en blogs. In deze workshop verwerf je nieuwe inzichten over taal, stijl, focus, journalistieke genres et cetera. Deze kennis kun je in deze hands-on masterclasses meteen gebruiken voor de blogs en teksten die je tijdens het festival schrijft. Onze ervaren redacteurs zorgen ook nog eens voor feedback. Resultaten van de eerste workshop kun je hier nalezen.

Voor de workshop selecteren we 15 opkomende bloggers, journalisten, critici en schrijvers uit heel Europa met een interesse in het interdisciplinaire kunsten (mediakunst, film, beeldende kunst, performance) en muziek.

Wil jij heel graag deelnemen? Stuur voor 19 januari 2015 een korte motivatie en je cv naar write[@]sonicacts[.]com. Een jury van experts zal de deelnemers uitkiezen en je tijdig op de hoogte brengen zodat je je reis en verblijf kunt regelen. Deelname aan de workshop is gratis, maar je dient zelf voor verblijf en reis te zorgen.

 

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!