728x90 MM

“Ooit was ik op een festival…” met Mogil

Festivals, we krijgen er nooit genoeg van. Hoe zit dat met onze helden? Twee keer per week vertellen ze over hun beste en slechtste festivalervaringen en delen met ons hun ultieme festivaltips. Doe er je voordeel mee. Aflevering 4: Joachim Badenhorst van Mogil.

Mogil op Vision Fest 2011
Mogil

Als tiener ging ik dikwijls naar Pukkelpop, waar ik dan steevast verloren liep in de menigte, maar ook heel veel nieuwe muziek ontdekte. Mijn hoogtepunt op Pukkelpop was Radiohead in 1995 als afsluiter van de Marquee. Ik kende ze enkel van de single Creep, maar werd volledig weggeblazen door hun set, het was steengoed. En ze speelden Creep dus ik ging helemaal gelukkig weer naar huis.

Ik raad het Follow the Sound Festival van 11 tot 13 November in Antwerpen aan. Een heel mooi programma met onder andere Ken Vandermark, Ikue Mori, The Thing, Craig Taborn Trio en ik ga er in trio spelen met C. Spencer Yeh en Toma Gouband! Ook het November music festival in ‘s Hertogenbosch in hetzelfde weekend met onder andere Arve Henriksen & Audun Kleive en Bram Stadhouders & Jim Black & Sidsel Endresen.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!