728x90 MM

“Ooit was ik op een festival…” met Kreng

Festivals, we krijgen er nooit genoeg van. Hoe zit dat met onze helden? Twee keer per week vertellen ze over hun beste en slechtste festivalervaringen en delen met ons hun ultieme festivaltips. Doe er je voordeel mee. Aflevering 7 met Pepijn Caudron van Kreng.

Kreng
Kreng

“Ik vrees dat je de verkeerde gast vast hebt. Ik ben een sociaal gestoorde huismus die amper buitenkomt. Een stoffige man die zijn verouderd vinyl en zijn zelf gevulde frigo verkiest boven al het collectief getier en gewauw. De hele formule vind ik ook redelijk vreemd: ik hou meer van een gewoon optreden van een groep die een avondvullend programma kan brengen in een zaal gevuld met gelijkgezinden in plaats van een dik half uur te spelen voor een massa van trendspotters. Daar komt nog bij dat ik eigenlijk bang ben van grote groepen mensen. Nou bang… ik word er niet gelukkig van.

Mijn meest intense festival was het Mind-The-Gap-Festival dat Gonzo zo’n 20 jaar geleden organiseerde, maar dat klinkt dan weer zo slijmerig.”

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!