728x90 MM

NIEUWS: Ontbrekende Mind The Gap-cd (Vlaanderen/Brussel) aanvragen per mail

Niet alleen Gonzo (circus) is helemaal vernieuwd, ook onze gewaardeerde Mind The Gap-cd hebben we in een nieuw hoesje gestoken. Alle hoesjes van Mind The Gap in 2014 zullen één serie vormen. En dat wilden we jullie vol trots tonen. Helaas is er iets mis gegaan, maar hieronder lees je hoe je toch Mind The Gap #106 kunt bemachtigen.

MTG #106
MTG #106

Ben je abonnee van Gonzo (circus) of koop je je favoriete blad los in Nederland dan hoef je niet te vrezen, Gonzo (circus) zat netjes in het plastic bij het blad. Koop je Gonzo (circus) los in Vlaanderen of Brussel dan kan het zijn dat de Mind The Gap-cd ontbreekt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Gonzo (circus) & Mind The Gap vormen immers één geheel!

Heb je Gonzo (circus) los gekocht in Vlaanderen of Brussel en ontbrak de cd? Mail dan je naam, adres en de winkel waar je Gonzo (circus) hebt gekocht, naar info@virtumedia.nl (tav Bastian).

 

 

En ben je benieuwd naar het concept & de mannen achter de nieuwe Mind The Gap?

CONCEPT

Thomas & Jurgen: “Mind The Gap is een onafhankelijk door de redactie samengestelde verzamel-cd met eigenzinnige tracks uit het actuele muziekaanbod. Het is dus een mengelmoes van verscheidene stijlen, maar wel in een zorgvuldig uitgekozen volgorde. In plaats van de klemtoon te leggen op de verschillen tussen de stijlen, benadrukken we juist de overeenkomst: de muziek. We zijn daarbij uitgegaan van zes basiselementen die muziek kenmerken: toonhoogte, ritme, dynamiek, klankkleur, textuur en stilte. Deze elementen hebben we verdeeld over de covers van de zes cd’s die in 2014 zullen verschijnen. Op elke hoes staat één van deze elementen centraal die we door middel van diverse abstracte vormen visualiseren. Alle hoezen samen vormen uiteindelijk een visueel overzicht van de onmisbare elementen die alle muziekstijlen in zich dragen. Op deze wijze wordt het experimentele en veelzijdige karakter van Mind The Gap beklemtoond.”

MTG #106
MTG #106

OVER THOMAS & JURGEN

Thomas Bevelander en Jurgen Wiegeraad zijn in juni 2013 afgestudeerd als grafisch ontwerpers aan de AKV/St. Joost in Breda. Sindsdien werken zij samen onder de naam Thomas & Jurgen. Als ontwerpers zijn zij steeds op zoek naar manieren om hun autonome manier van denken en onderzoeken te verwerken in een toegepaste vorm. Door veel te ontwerpen, afwisselend analoog en digitaal, ontstaan er bij elke opdracht rijke processen die voornamelijk uit beeld bestaan. Door die beeldonderzoeken grondig te analyseren en vanuit die analyses conclusies te trekken, worden er weloverwogen en toch verrassende ontwerpen gemaakt. In de ontwerpen is goed te zien hoe zij hun voorliefde voor techniek en typografie combineren met een beeldende abstractie. Daardoor ontstaat een eigenzinnige beeldtaal die samen met een nuchtere aanpak resulteert in een manier van werken die kenmerkend is voor Thomas & Jurgen.

thomasenjurgen.nl

inter-disc.de

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!