728x90 MM

NIEUWS: Gonzo (circus) geselecteerd voor project met Grizine en xm:lab & win gratis kaartjes!

De zomer van 2013 was heerlijk! Niet alleen was het schitterend weer, maar – al zeggen we het zelf – we hebben al een mooi eerste half jaar achter de rug. En er is meer fantastisch nieuws!

tandem Adam Harper schreef voor ons een nieuw manifesto over de toekomst van muziek – en 13 artiesten waagden een poging om dat te laten weerklinken op Mind The Gap #100. Er waren de succesvolle Mind The Gap Nights tijdens het International Film Festival Rotterdam, een Sonic Acts-special, een bijzondere avond op het World Minimal Music Festival, Klankstappen (exclusief voor onze abonnees), een Incubate-special en we cureerden al twee fel gesmaakte Echokamer-avonden bij Mediamatic.

En er komt meer dit najaar met nieuwe Echokamer-avonden, een samenwerking met Incubate en andere events (ja, volg ons op facebook en twitter voor nieuws!) maar vooral zijn we heel erg blij dat Gonzo (circus) door Tandem Turkije is uitgekozen voor een project samen met het Turkse culturele webzine Grizine uit Istanbul en xm:lab uit Saarbrücken. Naast uitwisseling van kennis en ervaringen staat er ook een eerste concreet project rond democratisering van mediatools op stapel. Een hoogst actueel thema, zowel in Europa als in Turkije. Ook daarover lees je meer in Gonzo (circus) vanaf november.

Win!Win!Win!

Op 6 september ligt Gonzo (circus) #117 in de winkel. Interviews met Jerusalem in My Heart, Julianne Barwick, Kees Tazelaar, Renaat Van De Papeliere (R&S), Lori Goldston, Zeitgeber (Speedy J + Lucy), IVVVO en veel meer. Abonneer je voor 15 augustus en je krijgt deze editie niet alleen thuisgestuurd (en ook de 5 volgende edities natuurlijk) maar je maakt ook kans op een duoticket voor The Night of The Unexpected (met o.a. Julianna Barwick en Bram Stadhouders) begin september in Amsterdam en Utrecht. Klik hier om je te abonneren. (ps: een abonnement heb je al vanaf 2,91 euro per maand)

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!