728x90 MM

Mis Gonzo (circus) #126 niet! Met o.a. Holly Herndon, Grouper en Lawrence English

Vrouwen in muziek. Ach en wee, is het vaak. In Gonzo (circus) komen vrouwelijke muzikanten geregeld aan bod en wie nog niet overtuigd is, slaat best Gonzo (circus) #126 eens open. En als je nu abonneert, ontvang je #126 in je brievenbus!

Vrouwen in muziek. Op elk paneldiscussie, op vele blogs en op Female Pressure wordt geklaagd dat ze onzichtbaar blijven. In Gonzo (circus) komen vrouwelijke muzikanten geregeld aan bod en wie nog niet overtuigd is, slaat best Gonzo (circus) #126 eens open. En als je nu abonneert, ontvang je #126 in je brievenbus!

Holly Herndon, Grouper, Tomaga (1/2 vrouw), SØS Gunver RybergKatie GatelyLena Willikens, Hana Miletić en Rie NakajimaNeed we say more?

We signaleren ook Afrikan Sciences (op Pan records!), Youff en Blood Music. Liefhebbers van die laatste kunnen ook nog genieten van Nihill.

Lawrence English’ Room 40-label blies 15 kaarsjes uit en de man breidde er een heuse verjaardagstournee aan, tijd voor een lang gesprek.

René van Peer legt uit waarom de biografie van Robert Wyatt teleurstellend is en Jan Nieuwenhuis leest ons de les met de klassieker ‘De Methode‘ van Dick Raaijmakers.

 

Mis deze editie niet & abonneer nu.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!