728x90 MM

Luistertest: Mike Watt

Genredenken als goelag

Underground-legende Mike Watt tourde met een nieuwe Il Sogno del Marinaio-plaat door Europa. Tijdens hun tussenstop in Antwerpen onderwierp redacteur Stijn Buyst hem aan een Luistertest. In een huiselijke sfeer – Watt op zijn gemak in ontbloot bovenlijf – schiet Watt in een trippy gesprek van de ene anekdote naar de andere. Omdat in het papieren tijdschrift niet genoeg plek was voor al zijn anekdotes, hebben we op onze website een verlengstuk van het artikel, met twee extra besproken tracks, gratis gepubliceerd. Benieuwd wat Watt te vertellen heeft over John Coltranes graf, het belang van The Stooges en over diens Belgische muziektolken De Stoeltjes? Lees meer in onze nieuwste editie én via onze website.
Interview - Mike Watt - (c) Stijn Buyst

Underground-legende Mike Watt tourde met een nieuwe Il Sogno del Marinaio-plaat door Europa. Tijdens hun tussenstop in Antwerpen onderwierp redacteur Stijn Buyst hem aan een Luistertest.
In een huiselijke sfeer – Watt op zijn gemak in ontbloot bovenlijf – schiet Watt in een trippy gesprek van de ene anekdote naar de andere. Omdat in het papieren tijdschrift niet genoeg plek was voor al zijn anekdotes, hebben we op onze website een verlengstuk van het artikel, met twee extra besproken tracks, gratis gepubliceerd.
Benieuwd wat Watt te vertellen heeft over John Coltranes graf, het belang van The Stooges en over diens Belgische muziektolken De Stoeltjes? Lees meer in onze nieuwste editie én via onze website.

Meer lezen? Abonneer je of log hier in.

Dit artikel verscheen eerder in GC #182

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!