728x90 MM

LGW ON/OFF kondigt offline line-up aan.

Le Guess Who? blijft in 2020 niet bij de pakken zitten. Met LGW ON/OFF presenteren ze op 14 en 15 november een analoog-digitaal hybridefestival.

Le Guess Who? blijft in 2020 niet bij de pakken zitten. Met LGW ON/OFF presenteren ze op 14 en 15 november een analoog-digitaal hybridefestival. Sinds gisteren is ook de line-up bekend. 

Ook met deze beperkte coronaversie weet het Utrechtse festival te scoren door sterke lokale en internationale namen samen te brengen in een eclectisch programma. Zo nodigt Slagwerk Den Haag Jameszoo uit en presenteert de Gebroeders Dieleman en Van Eeckhout een premiére voor, een samenwerking tussen broeder Dieleman en Colin Van Eeckhout (Amenra).

Verder zijn er 18 locaties die gehost worden door 21 partners van LGW zoals Nous’Klaer en Stranded FM, die o.a Upsammy (live), Legowelt, DJ Marcelle, Johhny Nash & Suzanne Kraft en Mattheis een podiumplaats geven. Roadburn Festival staat garant voor een podium vol zwaarder gitaargeweld met Doodswens, Plague Organ, Radar Men From The Moon en Turia.

Naast tientallen concerten zijn er ook filmvertoningen, performances en een soundtrack voor de tentoonstelling De Ommuurde Stad in het Centraal Museum.

Het online luik van het festival is toegankelijk voor iedereen, met eigen videoreportages die inzicht geven in culturen van over heel de wereld en hoe mensen daar muziek en kunst beleven. Komen o.a. aan bod: Colombia, Democratische Republiek Congo, Ghana, India, Irak, Mexico en Nepal. 

Daarnaast ook interviews, documentaires en videokunst en nooit eerder vertoonde concertopnames.

Voor het hele programma kan je terecht op leguesswho.com

De losse ticketverkoop gaat later van start door de recent gewijzigde coronamaatregelen.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!