728x90 MM

Klik & Win: Dour Festival 2022

DOUREUUUH! Ja, sorry, we konden de slagzin van een van Belgiës meest bekende festivals moeilijk laten liggen. Klik & Win tickets!

DOUREUUUH! Ja, sorry, we konden de slagzin van een van Belgiës meest bekende festivals moeilijk laten liggen.

Al wie houdt van een iets alternatiever festivalprogramma kan maar beter tickets kopen voor het Waalse festival. Alsof die vijf dagen Dour nog niet genoeg waren, krijg je er nu ook nog drie dagen Dour CampFest bij. Dat betekent extra lang feesten, nog minder douchen en nog veel meer bier.
Van woensdag 13 tot zondag 17 juli kun je naast de (toch vaak ook verrassende) grote namen ook op muzikaal avontuur spotten als Avalon Emerson, Danny L Harle, De Schuurman, Dorian Electra, Flohio, IC3PEAK… En dan zijn we nog maar bij de i.

Natuurlijk staan er ook een heel aantal Gonzo (circus)-alumni, zoals onze vorige coverster Jameszoo, maar ook Black Country, New Road, Avalanche Kaito, Black Midi en nog zo veel meer.

Sterker nog: We mogen van Dour twee ‘Zevendagentickets’ weggeven – dus voor Dour én het CampFest. Om kans te krijgen op die tickets, vragen we je of jij weet hoeveel artiesten op de line up van 2022 ooit eens onderwerp zijn geweest van een Gonzo (circus) artikel. Onder de juiste antwoorden, of diegene die er het dichtst bij zitten, worden de dagtickets verloot.

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!