Kaap Schermer: 38. Overdaad

Toen ik nog in een platenwinkel werkte, was er weleens een klant die bij het zien van alle nieuwe platen verzuchtte: ‘Ik houd het allemaal niet meer bij, hoor’. Destijds deden we dat schamperend af als geklaag van iemand die te oud was, maar nu, vijfentwintig jaar later, begrijp ik ongeveer wat hij bedoelde.
Kaap Schermer

Toen ik nog in een platenwinkel werkte, was er weleens een klant die bij het zien van alle nieuwe platen verzuchtte: ‘Ik houd het allemaal niet meer bij, hoor’. Destijds deden we dat schamperend af als geklaag van iemand die te oud was, maar nu, vijfentwintig jaar later, begrijp ik ongeveer wat hij bedoelde.

Meer lezen? Abonneer je of log hier in.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!