728x90 MM

Jonge illustratoren ontwerpen exclusief geschenk voor Gonzo (circus)-abonnees

Je wilt Gonzo (circus) niet meer missen en je neemt een abonnement. Dan krijg je een welkomstgeschenk, een korting of een t-shirt. Logisch want nieuwe abonnees willen we graag verwennen. Maar wat als je elk jaar verlengd? Vaak wordt je jarenlange trouw niet beloond. Niet zo bij Gonzo (circus)! Elk jaar belonen we trouwe abonnees met een exclusief geschenk.

Omdat Gonzo (circus) ook een platform is voor jonge illustratoren – zowel artikelen als Mind The Gap worden vaak vergezeld van illustraties – hebben we dit jaar vier jonge talentvolle illustratoren gevraagd een bijzondere postkaart met als thema – wat anders – muziek te ontwerpen. Iris Deppe studeerde illustratie aan de HKU en won in 2011 de Fiep Westendorp Stimuleringsprijs. Wouter Medaer (Dilsen-Stokkem) volgde grafisch ontwerp aan de KHLim in Genk, zit in de band Danny Buckskens en is mede-vormgever van Gonzo (circus). Joost Stokhof was student illustratie aan de HKU, en geeft er nu zelf les. Hij maakt covers en shirts voor diverse Utrechtse artiesten zoals I am Oak. Anna Gusella (Berlijn) ten slotte studeert Visuelle Kommunikation aan de Kunsthochschule Berlin Weißensee  en won in 2009 al de tweede prijs met een kaartontwerpwedstrijd.

Als huidig abonnee vind je de vier kaarten als geschenk bij Gonzo (circus) #109. En natuurlijk zouden we het fijn vinden als je de kaarten naar vrienden stuurt. Spread the word!

Geen abonnee? Word abonnee en je ontvangt sowieso een korting of een Gonzo (circus) t-shirt en dan ontvang je volgend jaar ook een mooi, speciaal voor Gonzo (circus) ontworpen geschenk.

 

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!