728x90 MM

Interview: Frail Body

Activistische rouw

‘Alles lijkt ineens vijf graden verschoven, alsof je in een parallel universum beland bent,’ vertelt Frail Body-zanger Lowell Shaffer over de gebeurtenis in zijn leven waar hij in zijn teksten het meest uit put: het verlies van zijn moeder. Zowel qua geluid als thematisch is Frail Body’s nieuwste album ‘Artificial Bouquet’ een flinke stap voorwaarts. Hun muziek laat zich uit verscheidenere genres beïnvloeden, en draagt nóg sterker een politieke boodschap uit. In aanloop naar hun optreden op Complexity Fest op 17 augustus ging schrijver Justin Scholtze met de band in gesprek. Je leest het in onze nieuwste editie.
Interview - Frail Body

‘Alles lijkt ineens vijf graden verschoven, alsof je in een parallel universum beland bent,’ vertelt Frail Body-zanger Lowell Shaffer over de gebeurtenis in zijn leven waar hij in zijn teksten het meest uit put: het verlies van zijn moeder.
Zowel qua geluid als thematisch is Frail Body’s nieuwste album ‘Artificial Bouquet’ een flinke stap voorwaarts. Hun muziek laat zich uit verscheidenere genres beïnvloeden, en draagt nóg sterker een politieke boodschap uit.
In aanloop naar hun optreden op Complexity Fest op 17 augustus ging schrijver Justin Scholtze met de band in gesprek. Je leest het in onze nieuwste editie.

Meer lezen? Abonneer je of log hier in.

Dit artikel verscheen eerder in GC #182

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!