728x90 MM

NIEUW: Limited edition T-shirt en totebag bydinahartandi for Gonzo (circus)

Een nieuw concertseizoen, een nieuwe Gonzo (circus)-collectie! Een limited edition T-shirt en een totebag, exclusief ontworpen voor Gonzo (circus) door Dina Hartandi.  Ontvang een T-shirt of totebag gratis bij een nieuw abonnement of bestel ze hier.

Pas afgestudeerd als modevormgeefster aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam verruilde Dina Hartandi (1986) mode voor vormgeving en illustratie. Door de week werkt ze voor het online team van een warenhuis, maar in het weekend maakt ze op haar zolderkamertje tekeningen met Oost-Indische inkt, ecoline en waterverf. Het resultaat: een kleurrijke Gonzo (circus) herfst-winter editie 2013!

Pre-order: Limited edition T-shirt designed by dinahartandi for Gonzo (circus)

Gonzo (circus) AW13 T-shirt
Gonzo (circus) AW13 T-shirt

 

Zo maakte Dina Hartandi deze prachtige illustratie voor het nieuwe Gonzo (circus) T-shirt. De uil – een nachtdier – ziet net als Gonzo (circus) wat anderen niet zien: nieuwe muzikale en culturele ontwikkelingen, dwarsverbanden, ontmoetingen en ervaringen. Bovendien worden aan de uil magische krachten toegeschreven en is de uil een jager: altijd op zoek naar een nieuwe prooi. En daar herkennen we ons in! En jij – als lezer van Gonzo (circus) – vast ook.

De oplage van dit T-shirt is slechts 50 stuks. Dus wees er snel bij. De T-shirts worden verzonden vanaf 6 september. Het T-shirt komt ook als geschenk bij een nieuw abonnement.

btn_buynowCC_LG

Pre-order: Limited Edition totebag designed bydinahartandi for Gonzo (circus)

 

3030black_tijger Voor onze nieuwe totebag koos Dina Hartandi voor een tijger. Altijd nieuwsgierig en gesteld op zijn onafhankelijkheid. Passioneel ook. En dat zijn wij ook: gedreven om nieuwe, onbekende, mooie, bijzondere muziek en kunsten onder de aandacht te brengen van onze lezers, zoals jij.

De oplage van deze totebag is slechts 30 stuks. Dus wees er snel bij. De totebags worden verzonden vanaf 6 september. De totebag komt ook als geschenk bij een nieuw abonnement.

btn_buynowCC_LG

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!