728x90 MM

Grauzone Festival voegt nieuwe namen toe

Op 11 en 12 februari 2022 kun je in Den Haag naar het Grauzone Festival. Ontdek de nieuwe namen op het festival.
Nuha Ruby Ra - (c) Maxime Imbert

Op 11 en 12 februari 2022 kun je in Den Haag naar het Grauzone Festival. Vandaag maakten zij een aantal nieuwe namen voor het festival bekend.

Zo zal het Belgische Amenra exclusief en voor het eerst in Nederland zijn soundtrack spelen bij de ‘The Mirror’, een cultfilm van Andrej Tarkovsky. Ook present is Sometimes With Others. Dat is een kamermuziekkwartet met muzikanten uit de entourage van Bad Seeds en Swans. Net als interessante nieuwkomers als Nuha Ruby Ra, Clamm en Choir Boy.

Zij vervoegen de affiche waarop al een aantal mooie namen prijkten. The Soft Moon was altijd al een beetje het project van Luis Vasquez. Met de soloplaat ‘Body of Errors’ onder de arm zakt hij af naar Den Haag. De Zweden van Viagra Boys komen exclusief naar Grauzone om hun opzwepende mix van kraut, geperverteerde disco en jazz voor te stellen. Even explosief zal het eraan toe gaan bij de grime punks van Wu-Lu en Bob Vylan. Vorige jaar was er noodgedwongen een online editie van het festival. Daar werden we omver geblazen door twee acts. Die komen ook naar de fysieke editie. Mazzy Star fans kunnen zeker hun hart ophalen bij het Liverpoolse King Hannah. En het Amsterdamse Spill Gold zal weer zorgen voor een heerlijke psychedelische krautrocktrip.

Meer info & tickets: www.grauzonefestival.nl

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!