728x90 MM

Gratis concertticket

The Rest Is Noise - dé serie met concerten van internationale artiesten die vooroplopen in pop, elektronica en muziek waar nog geen label op te plakken is - is op maat van de Gonzo (circus)-lezers gesneden.

Muziekgebouw aan ‘t IJ <3 Gonzo (circus)-lezers!

The Rest Is Noise – dé serie van het Amsterdamse Muziekgebouw aan ‘t IJ met concerten van internationale artiesten die vooroplopen in pop, elektronica en muziek waar nog geen label op te plakken is – is op maat van de Gonzo (circus)-lezers gesneden, met muzikanten zoals Alessandro Cortini, Ben Frost, Kaitlyn Aurelia Smith, Jenny Hval, Robert Henke, Laurel Halo, Joshua Abraham’s Natural Information Society en Sugai Ken.
Hou je van Gonzo (circus) én van soortgelijke artiesten neem dan voor 31 mei 2018 een jaarabonnement op Gonzo (circus) en ontvang een kaartje naar keuze voor een The Rest Is Noise-concert in de kleine zaal van Muziekgebouw aan ‘t Ij in Amsterdam.

Hoe?

  1. 1. Kies een concert in de kleine zaal uit de serie The Rest Is Noise op de website van het Muziekgebouw aan ‘t IJ
  2. 2. Kies een jaarabonnement op Gonzo (circus)!
  3. 3. Vul in het opmerkingenveld bij je bestelling in naar welk concert je wilt gaan. Kun je nog geen keuze maken? Geen zorgen, je kunt later nog een concert uitzoeken: je houdt het recht op een gratis ticket tot eind 2018!*

 

 

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 mei 2018 of zo lang de voorraad strekt. De gratis tickets zijn alleen geldig voor de concerten in de kleine zaal die plaatsvinden tot en met 30 december 2018. Na keuze is omruilen niet meer mogelijk. Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van Muziekgebouw aan ‘t IJ of Gonzo (circus)

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!