728x90 MM

GONZO (CIRCUS) ZOEKT: Huizenruil tijdens Incubate (Tilburg)

12 09 2010 19.54.17 Ook dit jaar is de Gonzo (circus)-crew van de partij tijdens Incubate. Tijdens de vorige edities sliepen we in garages, onder bruggen of in lekkende tentjes. Dat kwam onze verslaggeving over het festival niet geheel ten goede. Daarom zoeken we voor deze editie een plek die we voor een paar dagen ‘thuis’ kunnen noemen en waar we tussen de concerten, exposities, lezingen et cetera in een lekker bed voldoende nachtrust krijgen. Daarom willen we graag een huizenruil doen met iemand die tijdens Incubate Tilburg liever ontvlucht.

Ons aanbod: voeren 6 300x168 1

a) een groot landhuis in de buurt van Maastricht (het prachtige Heuvelland), voor max. 10 personen. Ideaal voor een vriendengroep die er een weekendje erop uit wilt of voor wie graag fietst en/of wandelt. Met verse groenten en fruit uit de tuin. Er is een bbq, hangmat, open haard en internet. In de buurt zijn ook een zwembad, diverse goede restaurants en vele bezienswaardigheden. Beschikbaar tussen 11 en 18 september.

b) een loft-appartement in een oude fabriek op 5 min. van het centrum van Amsterdam, geschikt voor max. 4 personen.

Wij zoeken 1 of 2 huizen in Tilburg tussen 15 en 18 september voor max. 7 personen, met internet (liefst wifi)

Uiteraard respecteren we je eigendommen (en hopen van jou hetzelfde). En we brengen onze eigen handdoeken en slaapzakken mee.

Ben je geïnteresseerd? Mail ons!

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!