728x90 MM

Feest 25 jaar Gonzo (circus): Mulabanda, Sajjra & DJ’s SebCat & Maus (08/01, WORM)

Gonzo (Circus) bestaat vijfentwintig jaar en feest op 8 januari 2016 in WORM (Rotterdam). Met de Belgisch-Nederlandse band Mulabanda, de eclectische Rotterdams-Peruviaanse muzikant Sajjra en dj’s Sebcat & Maus. Vlamingen, trek de grens over en kom feesten met uw Nederlandse gabbers! Nederlanders, voetjes van de vloer met nieuwe Vlaamse vrienden!

Gonzo (Circus) bestaat vijfentwintig jaar en feest op 8 januari 2016 in WORM (Rotterdam). Met de Belgisch-Nederlandse band Mulabanda, de eclectische Rotterdams-Peruviaanse muzikant Sajjra en dj’s Sebcat & Maus. Vlamingen, trek de grens over en kom feesten met uw Nederlandse gabbers! Nederlanders, voetjes van de vloer met nieuwe Vlaamse vrienden!

Praktisch

BB-voucher Waar? WORM, Rotterdam
Wanneer? 8 januari 2016
Open: 20.00
Aanvang: 20.30
Entree: €6 vvk / €7 deur
Gonzo (circus)-lezers betalen slechts €4 euro op vertoon van deze kortingsbon!

KLIK & PRINT – GELDIG VOOR JOU EN JE VRIENDEN

 

EXTRA

  • Om 18u30 zwaait de deur open tussen WORM & V2_ open en kun je gluren bij de buren!
  • DJ’s Oscar & Sorge draaien in foyer van WORM plaatjes van 18u00 tot 19u45
  • Je kunt een hapje eten in de Wunderbar
  • De onweerstaanbare Underbelly-Shop met boeken, cd’s, dvd’s is erbij! Breng dus je portemonnee mee.
  • Er is ook e.a. te verkrijgen van Barreuh-records. Iets met chocolade misschien …

 

Line-up (vanaf 20u30)

Sajjra

Sajjra omschrijft zijn eigen muziek als ‘harsh pop’; achter die omschrijving gaat een wereld vol (vervormde) geluiden en duidelijke zanglijnen schuil. In andere woorden: verwacht geluidskunst waar je ook best op kunt dansen. Luister hier

Mulabanda

Uit Brussel komt Mulabanda, die met een bandbezetting (drums, toetsen, bas en saxofoon) experimentele, elektronische muziek spelen. Bijna elk lid neemt ook nog eens geluidseffecten tot zijn rekening, dus verwacht een bijzondere muzikale trip. http://mulabanda.bandcamp.com

dj SebCat

Seb Bassleer a.k.a. SebCat is Gonzoist sinds 2004 en maakt deel uit van het Belgisch-Nederlandse collectief Rebel Up! Verwacht een ondergrondse luistertrip door interessante muziekstijlen uit de hele wereld, dus zeker niet alleen uit het Westen.

dj maus

Al twintig jaar absorbeert dj maus (Gonzoist Maurice Dumont) alles wat er aan muzikale stijlen op zijn pad komt: funk, soul, dance, techno, house, rock en rare grooves. Hij trekt zich weinig aan van hokjes, hypes en heilige huisjes, en verliest vooral de dansvloer nooit uit het oog.

Met dank aan

Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

BesteBuren logo c - liggend
images-1
images

Wat is BesteBuren?

Nederland en Vlaanderen zijn BesteBuren. We delen een taal en we wonen dicht bij elkaar maar – zoals dat met buren gaat – we ontmoeten elkaar te weinig. Dat is jammer want we hebben elkaar zo veel te bieden, nu en in de toekomst. Daarom is 2015 het jaar van BesteBuren, een jaar waarin we Vlaams-Nederlandse creativiteit en culturele samenwerking vieren.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!