728x90 MM

EXCLUSIEVE NIEUWJAARSAANBIEDING: Dakhabrakha + Gonzo (Circus) dj’s op 10 januari 2013 @ Paradiso,

Ter opening van het nieuwe jaar nemen we jou als lezer graag mee naar Dakhabrakha + Gonzo (Circus) dj’s op donderdag 10 januari in Amsterdam.

 

dakhabrakha
Dakhabrakha

Het bijzondere gezelschap Dakhabrakha uit Oekraïne baarde afgelopen jaar opzien op enkele (showcase)festivals en geeft op 10 januari haar eerste cluboptreden in Nederland. De drie vrouwen en man vermengen lokale folkmotieven en mondeling overgeleverde liederen met Afrikaanse percussie, Arabische en Oost-Europese invloeden. Zelf omschrijven ze hun muziek als psycho-folk-hiphop-trance-acoustic-triphop-ethno-chaos. Bezwerend! Na het optreden proosten we graag op het nieuwe jaar terwijl de Gonzo (circus) dj’s hun fijnste platen laten horen!

In samenwerking met Paradiso zijn op vertoon van een uitnodiging kaarten voor de helft van de prijs verkrijgbaar (€ 5 ex. lidm.) aan de kassa van de zaal vanaf 19.30u

We hopen je op 10 januari te mogen begroeten en wensen je alvast een fijne jaarwisseling en een mooi 2013!

Hoe ontvang je een uitnodiging voor deze exclusieve nieuwjaarsaanbieding? Heel eenvoudig: schrijf je voor 7 januari 2013 in op onze e-nieuwsbrief (rechts op deze pagina) en je ontvangt een uitnodiging!

PRAKTISCH

DAKHABRAKHA + Gonzo (Circus) dj’s

donderdag 10 januari 2013
Paradiso, kleine zaal om 20.00 uur
Zaal open vanaf 19.30 uur
Entree: € 10,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.) en op vertoon van je  uitnodiging € 5 ex. lidm. (maximaal 2 kortingskaarten per mail)

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!