728x90 MM

Dekmantel Fest strikt Sterac Electronics

De eerste zomervakantiemaand uitblazen in de Amsterdamse bossen? Dat kan weer vanaf 31 juli op het wonderlijke driedaagse Dekmantel festival. Dansen op o.a. Actress, Objekt, Shackleton, Andy Stott of Inigo Kennedy. En Sterac Electronics van Steve Rachmad. Hoe dat klinkt, kan je beluisteren op deze exclusieve Dekmantel-podcast.

De eerste zomervakantiemaand uitblazen in de Amsterdamse bossen? Dat kan weer vanaf 31 juli op het wonderlijke driedaagse Dekmantel festival.

Overdag dans je in de bossen op onder andere Actress, Anthony Naples, John Talabot, Objekt, Rrose en Shackleton. ‘s Avonds biedt De Melkweg de perfecte plek voor een portie hedendaags dansgeweld. En ook hier, leest de aanwezigenlijst als (ks)’persoonlijke last.fm-tagcloud, zoals Andy Stott, Answer Code Request, Call Super of Inigo Kennedy.
Ken je natuurlijk allemaal al. Maar niet te versmaden wordt het uiterst zuinig gebruikte Sterac Electronics van Steve Rachmad. Steve Rachmad is niet alleen recordhouder ‘is al het meest op Awakenings geboekt’ maar is ook als Sterac je bekende techno-hofleverancier. Met Sterac Electronics graait hij in zijn oude platenbakken, uit de jaren 1980, propvol elektro, disco, italo en boogie sounds.
Hoe dat klinkt, kan je beluisteren op deze exclusieve Dekmantel-podcast.

Meer info: http://www.dekmantelfestival.com/

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!