728x90 MM

Bij_Voorbeeld: Tim Harrington

Geweldig én ellendig

In de nieuwste Bij_Voorbeeld voelen we Les Savy Fav-frontman Tim Harrington aan de tand over waar hij zich de laatste grofweg tien jaar mee bezig heeft gehouden. Een spookhuis op de school van zijn kinderen, Tove Janssen en een diagnose van bipolaire stoornis bleken allemaal bij te dragen aan een creatieve en artistieke ommezwaai die Harrington ondergaan heeft. ‘Nu ik vijftig ben realiseer ik me pas hoe weinig ik eigenlijk echt weet. En ik ben tot het inzicht gekomen hoe de meest fantastische dingen, soms tegelijk de meest angstaanjagende dingen kunnen zijn,’ vertelt hij aan schrijver Justin Scholtze in onze nieuwste editie.
Les Savy Fav - (c) Nick Helderman

In de nieuwste Bij_Voorbeeld voelen we Les Savy Fav-frontman Tim Harrington aan de tand over waar hij zich de laatste grofweg tien jaar mee bezig heeft gehouden. Een spookhuis op de school van zijn kinderen, Tove Janssen en een diagnose van bipolaire stoornis bleken allemaal bij te dragen aan een creatieve en artistieke ommezwaai die Harrington ondergaan heeft. ‘Nu ik vijftig ben realiseer ik me pas hoe weinig ik eigenlijk echt weet. En ik ben tot het inzicht gekomen hoe de meest fantastische dingen, soms tegelijk de meest angstaanjagende dingen kunnen zijn,’ vertelt hij aan schrijver Justin Scholtze in onze nieuwste editie.

Meer lezen? Abonneer je of log hier in.

Dit artikel verscheen eerder in Gonzo #181

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!