728x90 MM

20 JAAR GONZO (CIRCUS) FEEST: Puin + Hoop

Puin + Hoop
Puin + Hoop

Gonzo (circus) is jarig! Om dat te vieren zetten we artiesten voor je in de schijnwerpers, van wie wij denken: JA! Kom ze bewonderen en drink verjaardagsdrankjes met ons mee in Les Ateliers Claus (Brussel) op 18 mei.

Een van die lievelingen is Puin + Hoop. Iedereen die ooit getuige is geweest van een Puin + Hoop optreden, weet onmiddellijk waar die naam vandaan komt. Een wirwar van analoge en digitale elektronica, muziekinstrumenten en non-instrumenten, al dan niet handgemaakt, ligt als een rijstebrij berg op het podium. Een verwoede improvisatiesessie is wat volgt. Maar het resultaat klinkt allerminst als een puinhoop. Wat je hoort is een wonderlijke trip van ambient, noise, post-industrial drones, synthscapes en flarden van veldopnames.

Sinds het ontstaan van Puin + Hoop in 2006 hebben Roald van Dillewijn, Remco Verhoef en Erik Uittenbogaard zes cd’s uitgebracht. Hun laatste album ‘Door’ kwam uit in 2010 op het Amsterdamse label Narrominded. Zorg dat je een zo’n Puin + Hoop album bemachtigd, want met hun prachtige handgemaakte hoesjes zijn het ware collectors items.

Kom je naar ons feestje? Breng je speciale Gonzo (circus)-lezers kortingsbon mee en betaal slechts 6 euro!

 

 

 

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!